21.3
22:42

Οριστικό: «Τέλος» το Πρωτάθλημα – Έρχεται το Κύπελλο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (21/03) τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των ομάδων, με την απόφαση για… αυλαία στην Volleyleague να οριστικοποιείται. Πρόταση για διεξαγωγή Κυπέλλου.

Μετά τις νέες εξελίξεις και το πράσινο φως της Κυβέρνησης για την επιστροφή στην δράση, η ΕΟΠΕ κάλεσε σε νέα τηλεδιάσκεψη τις ομάδες.

Παρά την πρόθεση για συνέχεια της Volleyleague, κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο λόγω του χρονικού περιορισμού που υπάρχει πλέον και την αδυναμία αλλαγής της αρχικής προκήρυξης.

Οι 10 αγωνιστικές των πλέι οφ δεν μπορούσαν να περιοριστούν σε 4 όπως είχαν προγραμματίσει. Με την προσθήκη επομένως και των 4 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου και των 4 αναβληθέντων ματς η περίοδος θα τελείωνε τον Μάιο, δίχως να υπολογίζονται νέες αναβολές λόγω κορωνοϊού.

Ο προγραμματισμός αναφέρει πως στις 17 Απριλίου θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς αθλήτριες για τα προκριματικά του Ευρωβόλει και επομένως το χρονοδιάγραμμα δεν… έπαιρνε νέες επεκτάσεις.

Ωστόσο αποφασίστηκε να διοργανωθεί Κύπελλο Ελλάδος με την υποχρεωτική συμμετοχή των 13 ομάδων, εκτός του Πανναξιακού που έχει αποχωρήσει.

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε νοκ άουτ ματς και τη διεξαγωγή ενός fina-4, αν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Διαφορετικά οδηγούμαστε σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Advertisement