21.3
11:57

«Η Ομόνοια δεν ανησυχεί για Φαμπιάνο, είναι δεμένος»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα Κυπριακό δημοσίευμα αναφέρει ότι στην Ομόνοια είναι καθησυχαστικοί με την περίπτωση του Φαμπιάνο και δεν ανησυχούν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης είναι δεμένος.

Ο Φαμπιάνο βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ, ως μεταγραφικός στόχος για να ενισχύσει την ομάδα κάτω απ’ τα δοκάρια, με αρκετά δημοσιεύματα, είτε Ελληνικά, είτε Κυπριακά να αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές θέλουν πολύ την συνεργασία μεταξύ τους και εμπόδιο αποτελεί η Ομόνοια.

Μάλιστα, άνθρωποι της Κυπριακής ομάδας δήλωναν ότι ο παίκτης τους ανήκει και ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, καθώς τον θέλουν στο ενεργητικό τους και για την επόμενη σεζόν.

Ένα νέο δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «goal.philenews.com», αναφέρει ότι στην Ομόνοια δεν έχουν καμία ανησυχία για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα, καθώς έχουν δεμένο τον Φαμπιάνο και για τη νέα σεζόν.

«Στην Ομόνοια, πάντως, δεν ανησυχούν για το τι γράφεται στην Ελλάδα αφού έχουν «δεμένο» τον Φαμπιάνο και για τη νέα περίοδο. Και για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκωσίας θα πρέπει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποταθεί στο σύλλογο. Δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησης του Βραζιλιάνου άσου, εκτός κι αν τα λεφτά είναι τέτοια που θα… προκαλέσουν τη διοίκηση. Βεβαίως, θα πρέπει να το θέλει και ο ποδοσφαιριστής» ανέφερε χαρακτηριστικά, με αφορμή πάντα μιας αναπαραγωγής του χθεσινού δημοσιεύματος της Ώρας των Σπορ.

Advertisement