21.3
21:36

Εκνευρισμένος Χιμένεθ: «Η ομάδα δεν μπορεί παραπάνω»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Εκνευρισμένος Χιμένεθ: «Η ομάδα δεν μπορεί παραπάνω»
Advertisement

Φανερά εκνευρισμένος από την απόδοση των παικτών του ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα δείχνει να μην… μπορεί πλέον και κάθε φάση που δέχεται να γίνεται γκολ.

Κάθε άλλο παρά ήρεμος δεν ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του ματς και την ήττα (3-1) της ΑΕΚ στην Τούμπα από την ΠΑΟΚ.

Μίλησε για την αδυναμία της ομάδας – από το κέντρο και μπροστά – να δώσει κάτι παραπάνω, ενώ κάθε φάση του αντιπάλου γίνεται γκολ από την αμυντική αδράνεια.

Καυστικός στην ερώτηση σχετικά με τα γρήγορα και φθηνά γκολ που δέχθηκε η Ένωση, δείχνοντας πως έχει έντονα παράπονα από όσα είδε από τους παίκτες του, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Είναι αυτό που μένει και αυτό που μετράει. Το 3-1 το τελικό σκορ. Στο πρώτο λεπτό γίνεται ένα κόρνερ, στο δεύτερο ένα φάουλ και ένα γκολ. Πάντα είμαστε από πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί να κάνει παραπάνω. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Όταν ήταν το σκορ 2-1 προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κάθε φάση είναι και γκολ».

Για τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ σε κάθε ημίχρονο: «Είναι… τακτική αυτό!» (γέλια).

Για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Μάνταλο στο γκολ: «Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->