20.3
17:42

ORIGINAL 21 σε παίκτες: «Με το ίδιο πάθος για την φανέλα»

Νίκος Κλεισαρχάκης
ORIGINAL 21 σε παίκτες: «Με το ίδιο πάθος για την φανέλα»
Advertisement

Μερίδα των φιλάθλων της ΑΕΚ βρέθηκε στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια για να… τονώσει το ηθικό των παικτών, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή.

Το… άτυχο διάστημα που διανύει η Βασίλισσα δεν την έχε επηρεάσει αγωνιστικά και οι παίκτες δίνουν το 120% των δυνατοτήτων τους.

Οι απουσίες πολλές, με χαρακτηριστικό πως σήμερα (20/03) η ΑΕΚ είχε μόνο 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Έτσι, αντιπροσωπεία της ORIGIANL21 βρέθηκε στα αποδυτήρια του κλειστού του ΟΑΚΑ με στόχο να τονώσει το ηθικό των παικτών που παλεύουν για την κιτρινόμαυρη και να τους υπενθυμίσουν την στήριξή τους.

«Συνεχίστε με το ίδιο πάθος γι’ αυτή την φανέλα. Είμαστε δίπλα σας κι ας μην μπορούμε να έρθουμε στο γήπεδο να σας υποστηρίξουμε», φαίνεται πως ήταν μερικά από τα λόγια των φιλάθλων, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->