18.3
13:25

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Στην Ρουμανία εμπλέκουν ΑΕΚ – Λουτσέσκου

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα τρελό σενάριο αναφέρει ρουμάνικο δημοσίευμα, εμπλέκοντας την ΑΕΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ και της Αλ Χιλάλ, Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας απ’ τις 14 Φεβρουαρίου, όταν αποχώρησε απ’ την ομάδα της Αραβίας, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση.

Όμως, τα σενάρια στην πατρίδα του, δίνουν και παίρνουν για την επόμενη ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού, με ένα απ’ τα σενάρια να πρόκειται για… επιστημονικής φαντασίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου είναι πιθανόν να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά όχι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πιθανό να μην συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στην Ένωση, ειδικά αν δεν κερδίσει το Κύπελλο ή δεν βγει στην Ευρώπη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η σύνδεση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος του «gsp.ro», γίνεται λόγω της παρουσίας του Γιάννη Παπαδημητρίου πλέον στην Ένωση, με τους δυο άνδρες να συνεργάζονται στη κοινή τους θητεία στην Ξάνθη, ενώ το ίδιο δημοσίευμα εμπλέκει και τον Μίλαν Ράσταβτς του Αστέρα Τρίπολης.

Όλα αυτά προφανώς και δεν έχουν ούτε μια δόση αλήθειας, με την ίδια την ΑΕΚ να τα αναφέρει ως… σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Advertisement