17.3
16:20

Μόουζες: Γλίτωσε τα χειρότερα και… τρέχει (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο 26χρονος άσος της Βασίλισσας διεγνώσθη με διάταση αριστερής ποδοκνημικής, ωστόσο δεν είναι όσο ανησυχητικό φαινόταν αρχικά.

Όπως αναμενόταν, ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά, με τον 26χρονο να γλιτώνει τα χειρότερα έχοντας υποστεί διάταση στην αριστερή ποδοκνημική.

Το διάστημα απουσίας του από την δράση και τις διαθέσιμες επιλογές του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν θα έχει το μέγεθος εκείνου που χρειάστηκε στην περίπτωση του Νίκου Γκίκα, με τον αγώνα δρόμου ωστόσο για την επιστροφή να έχει ξεκινήσει.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General υπεβλήθη ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με Στρασμπούρ.

Ο Νιγηριανός διεγνώσθη, ότι υπέστη διάταση αριστεράς ποδοκνημικής. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚBC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού.

Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρου Τόιλου. Στο φωτογραφικό (συγκλονιστικό) στιγμιότυπο της ΑΕΚBC, ο Κίνγκσλεϊ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού του ΟΑΚΑ, υποβασταζόμενος από τον επίσης τραυματία Γιανίκ Μορέιρα.»

Advertisement