
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, την αναβολή των αγώνων του Προμηθέα με τον Άρη (13/3) και τον Παναθηναϊκό (16/3) λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πατρινούς.
ΟΠρομηθέας βρίσκεται, ξανά, σε κατάσταση συναγερμού λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα, με τον ΕΣΑΚΕ – όπως αναμενόταν – να επισημοποιεί την αναβολή των αγώνων των Πατρινών με τον Άρη (13/3) και τον Παναθηναϊκό (16/3).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) αναμέτρηση Προμηθέας – Άρης για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ενώ οι αγώνες θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες”.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement