09.3
18:12

Στα γραφεία της ΑΕΚ ακόμη μια φορά ο Μελισσανίδης

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ πήγε και σήμερα στα γραφεία της ομάδας απέναντι απ’ τον ΟΑΚΑ για να τρέξει μαζί με τους συνεργάτες του, τα θέματα της εταιρίας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε και σήμερα (09/03) τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ -μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται εκεί-, έχοντας για ακόμα μια φορά συνάντηση με όλα τα στελέχη της ομάδας.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ είχε πολύωρη συνεργασία με τους συνεργάτες του, ώστε να τακτοποιήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα της εταιρίας, τα οποία το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αποφασίσει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ΑΕΚ, τόσο στο επίπεδο της ΠΑΕ, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα-ακαδημίες.

Κάποιες αλλαγές έχουν ήδη γνωστοποιηθεί και ανακοινωθεί, ενώ υπολογίζονται πως θα υπάρξουν κι’ άλλες το επόμενο διάστημα, καθώς θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι συγκεκριμένες αλλαγές χαρακτηρίζονται και ως η επόμενη μέρα της ομάδας, σε θέματα για παράδειγμα όπως οι ακαδημίες που μέχρι στιγμής κανένα προηγούμενο πλάνο δεν έχει ευδοκιμήσει με τα αποτελέσματα που ήθελαν.

Μάλιστα, οι αρκετές επισκέψεις στα γραφεία της ομάδας, απ’ τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ γίνονται γι’ αυτό τον λόγο, καθώς μέσα σ’ αυτά τα θέματα που τον απασχολούν και λύνει είναι και οι συγκεκριμένες κινήσεις.

Advertisement