08.3
14:22

Παράσχος: «Όλη μας η χρονιά με ΑΕΚ και Παναιτωλικό»

AEK1924.gr team
Παράσχος: «Όλη μας η χρονιά με ΑΕΚ και Παναιτωλικό»
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι όλη η χρονιά του Απόλλωνα είναι στα ματς με την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova ο Γιώργος Παράσχος:

Για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναιτωλικό: “Υπάρχουν εννιά παιχνίδια, αλλά και τα πλέι άουτ. Στα πλέι άουτ θα γίνουν πολλά, θα υπάρχουν αντίπαλοι με 30 πόντους. Θα πρέπει να πάρουμε 4-5 ακόμα για να έχουμε περισσότερη ηρεμία. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναιτωλικό και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί. Αυτά τα παιχνίδια είναι όλη η χρονιά μας”.

Για το παιχνίδι με την Ένωση: “Θα εκμεταλλευτούμε την κόπωση της ΑΕΚ. Έχει πολλές λύσεις. Έχει 30 παίκτες που δεν διαφέρουν. Ξέρουμε πως παίζει η ΑΕΚ. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά και να αποσπάσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας”.

Για τις υπόλοιπες ομάδες που είναι κοντά βαθμολογικά: “Δεν είναι να ηρεμούμε, δεν ξέρουμε τι θα κάνει η Λαμία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Παναιτωλικός, παίζουμε και μεταξύ μας ο θεός να βάλει το χέρι του. Όλοι οι ομάδες είναι κοντά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα”.

Για τα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης: “Στα τελευταία παιχνίδια μπερδέψαμε τα πράγματα. Κάναμε καλά παιχνίδια ειδικά με τον ΟΦΗ. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερος βαθμούς, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα είναι στο χέρι μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->