08.3
10:16

Επιστροφή Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να τοποθετήσει τον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, προκειμένου να βρεθεί λύση στα συνεχόμενα αμυντικά προβλήματα που προκύπτουν. 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης (08/03, 19:30) και θέλει πάση θυσία την νίκη για να ανέβει στην 2η θέση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα σερί από άσχημες εμφανίσεις.

Ο Μανόλο απολογήθηκε για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στους τελευταίους αγώνες και υποχρεώνεται να ανακατέψει την τράπουλα στα μετόπισθεν, στην προσπάθεια να εξαλειφθούν τα αμυντικά προβλήματα.

Η παρουσία του Σβάρνα στο δεξί άκρο της άμυνας δεν προσφέρει τίποτα αγωνιστικά στην Ένωση, κυρίως επιθετικά, όσο φιλότιμος κι αν είναι, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για το δεξί άκρο.

Μια εξ αυτών είναι και ο Νταντσένκο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στο αρχικό σχήμα, με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει τις δυνατότητες του.

Συνεπώς, ο Σβάρνας επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, με παρτενέρ τον Ζίγκα Λάτσι, με τον Νεντελτσιάρου να μένει στον πάγκο. Άλλωστε, ο Ρουμάνος τον τελευταίο καιρό παρουσίασε κάκιστη εικόνα και έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου, κάτι που κόστισε βαθμούς στην Ένωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την έλευση του Μανόλο και έπειτα, το μοναδικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε σερί αγώνων, ήταν αυτό των Σβάρνα – Λάτσι, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Advertisement