06.3
00:35

Μελισσανίδης – Χιμένεθ: «Να αλλάξει η εικόνα της ομάδας»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν τα κακώς κείμενα των τελευταίων εμφανίσεων της ΑΕΚ, καταλήγοντας στην ανάγκη για άμεση βελτίωση. Εκεί… ποντάρει ο Σεβιγιάνος τεχνικός.

Η κάκιστη εμφάνιση της Ένωσης κόντρα στον Βόλο, σε συνδυασμό με το κάκιστο κοουτσάρισμα του Μανόλο Χιμένεθ, έφερε θύελλα αντιδράσεων.

Αντιδράσεις τόσο στον κόσμο της ΑΕΚ, όσο και εντός των τειχών της ομάδας, με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ζήτησε να συναντηθεί δια ζώσης με τον Ισπανό τεχνικό.

Οι δυο άντρες τα είπαν από κοντά – με το κλίμα να είναι πολύ καλό – σχετικά με τα… κακώς κείμενα της ΑΕΚ των τελευταίων αγωνιστικών. Ο ισχυρός άνδρας ζήτησε εξηγήσεις από τον Χιμένεθ για τις ακατανόητες επιλογές του και έλαβε απαντήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα. Άλλωστε είναι εμφανές από τους πολλούς τραυματισμούς παικτών.

«Να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας», φαίνεται πως ήταν η κοινή παραδοχή Μελισσανίδη και Χιμένεθ, όντα αυτό στο οποίο τελικώς κατέληξε η συζήτηση των δυο.

Η πρεμιέρα των play-off σε συνδυασμό με την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνουν ακόμα ανοιχτούς στόχους μπροστά στην Ένωση για ένα θετικό φινάλε.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης περιμένει την βελτίωση της εικόνας και ο Χιμένεθ την επιστροφή των παικτών που βρίσκονται στα… πίτς.

Advertisement