06.3
10:23

Κλήθηκε στην Εθνική Ιράν ο Ανσαριφάρντ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ιρανός επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, για το διάστημα 21 και 30 Μαρτίου.

Σε σειρά διαδοχικών κλήσεων στις Εθνικές ομάδες της χώρας τους, έχουν δεχτεί τις τελευταίες ημέρες αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να δέχεται τις καθιερωμένες ειδοποιήσεις για να δώσει το “οκ” στους παίκτες της για να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο επόμενος λοιπόν, που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος θα ενσωματωθεί το διάστημα μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου με την Εθνική Ιράν.

Το Ιράν βρίσκεται στον τρίτο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον τομέα της Ασίας, έχοντας 6 βαθμούς και βρίσκεται πίσω απ’ το Ιράκ που έχει 11 και το Μπαχρέιν που έχει 9 και βρίσκεται στο κυνήγι αρχικά της δεύτερης θέσης, που θα δώσει πιθανότητες για πρόκριση στην τρίτη προκριματική φάση.

Συγκεκριμένα, οι οκτώ πρώτοι των ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι θα πάρουν την πρόκριση για την τρίτη προκριματική φάση.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Ανσαριφάρντ που δεν περνάει το καλύτερο του φεγγάρι στην ΑΕΚ, έχοντας μείνει για αρκετό διάστημα μακριά απ’ τα δίχτυα, κλήθηκε τώρα στην Εθνική Ιράν για να την βοηθήσει στο κυνήγι του στόχου της, σημειώνοντας ότι φέτος έχει καταγράψει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 9 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Advertisement