06.3
22:42

Γιαννίκης: “Είναι τεράστιο να νικά τρεις φορές ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναθηναϊκό”

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά απ’ τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνισε ότι το επίτευγμα της ομάδας του ήταν τεράστιο. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη για την παραμονή.

O ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού χάρη στο γκολ του Μιλιντσεάνου για τρίτη φορά τις τελευταίες ημέρες. Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε ότι το επίτευγμα που έχει πετύχει η ομάδα του είναι τεράστιο.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη στην υπόθεση της παραμονής και η ομάδα του θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη έως το φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννίκη:

Για το ματς: “Δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο, έχουμε τελευταία καλή προσέγγιση τακτικά, ρυθμό, αυτοπεποίθηση. Είναι τεράστιο να νικά τρεις φορές τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αρχή είχαμε εντυπώσεις, τώρα συνδυάζουμε και αποτέλεσμα. Τακτικά ήμασταν φανταστικοί ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση. Είναι η εξέλιξη, γι’ αυτό φτάσαμε στο σημείο να είμαστε σταθεροί”.

Για το γκολ του Μιλιντσεάνου: “Όποιος βάζει γκολ είναι καλοδεχούμενος, είχα θέμα εκεί. Είναι μια φανταστική φάση πάνω στο πρέσινγκ που βγήκε”.

Για την υπόθεση της παραμονής: “Κάθε νίκη βοηθά, τίποτα δεν τελείωσε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement