06.3
10:08

Χιμένεθ σε παίκτες: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά…»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε μετά την ήττα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να μιλήσει στους παίκτες του και να ανυψώσει το πεσμένο τους ηθικό.

Μπορεί η ΑΕΚ, να πήρε την πρόκριση την περασμένη Πέμπτη (04/03) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κόντρα στον Βόλο και παρά την ήττα με 1-0, αλλά τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια μόνο ευχάριστα δεν ήταν.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έχοντας καταλάβει ότι η εμφάνιση τους, ήταν αποκαρδιωτική και σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτική, είχαν μετατρέψει σε βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια, που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε αποδυτήρια ομάδας που είχε πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά διοργάνωσης.

Κανείς δεν είχε όρεξη για κουβέντες, κατεβασμένα κεφάλια και στενάχωρα, ετοιμαζόντουσαν για να αποχωρήσουν απ’ το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, έχοντας κατανοήσει και αντιληφθεί την όλη κατάσταση, θέλησε να ανυψώσει όσο το δυνατόν μπορούσε το ηθικό των παικτών του, γι’ αυτό και έκανε μια σύντομη ομιλία, πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

«Σηκώστε τα κεφάλια σας, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά έρχονται ματς που πρέπει να δουλέψουμε και να τα δώσουμε όλα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο κοιτάζουμε μπροστά και τα δίνουμε όλα» είπε χαρακτηριστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Advertisement