05.3
16:03

Μαυροειδής: «Ιδιαίτερη προσοχή κόντρα στο Μεσολόγγι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πολύπειρος σέντερ της Βασίλισσας έστειλε το δικό του μήνυμα για την αυριανή (06/03) αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, τονίζοντας την δυσκολία του αντιπάλου.

Το Μεσολόγγι καλείται να αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 η ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να μιλά για την αναμέτρηση.

Μέσω της επίσημης σελίδας του ΕΣΑΚΕ, έστειλε το δικό του μήνυμα και την ευχή του να μην υπάρξει νέο… πισωγύρισμα λόγω κορωνοϊού, τονίζοντας παράλληλα την επικινδυνότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαυροειδή:

«Τις προηγούμενες ημέρες περάσαμε μία κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού, όπως περνάνε άλλωστε οι περισσότερες ομάδες. Όλοι στην ομάδα ελπίζουμε να το έχουμε προλάβει και να μην έχουμε εξάπλωση, γεγονός που θα μας πάει ακόμη πιο πίσω στο αγωνιστικό κομμάτι. Αναγκαστικά, έχουμε μείνει εκτός ρυθμού και χωρίς προπονήσεις και πρέπει σιγά σιγά να βρούμε τον εαυτό μας και τη φόρμα μας.

Αύριο, υποδεχόμαστε το Μεσολόγγι στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς δεν είμαστε ακόμα στην αγωνιστική κατάσταση που θα θέλαμε, αλλά και στο ότι ο αντίπαλός μας κυνηγάει όλα τα ματς για την παραμονή του στην κατηγορία.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Πιστεύω, ότι με την ποιότητα που έχουμε στο ρόστερ μας θα πάρουμε τη νίκη κάτι που χρειαζόμαστε ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Advertisement