04.3
13:05

Σάλιακας: «Όλες οι ομάδες είναι μεγάλες, προτιμώ… ΑΕΚ για τα ημιτελικά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας πως όλες οι ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά είναι μεγάλες και έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση να κληρωθούν με την ΑΕΚ λόγω του διπλού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Σάλιακας στο OVER FM 104,9:

Για το γεγονός ότι στα δυο παιχνίδια ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος και τους στόχους της ομάδας:

«Σίγουρα, αυτό που είχε γίνει στον πρώτο αγώνα είχε πεισμώσει του παίκτες, άλλα όπως και να ‘χει, εμείς σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε. Προσπαθούμε με συγκέντρωση να τα δίνουμε όλα. Πιστεύω η ομάδα έχει έναν μεγάλο χαρακτήρα και μπορεί να ελπίζει. Σίγουρα, όλα έρχονται μέσα από τα αποδυτήρια. Υπάρχει μια μεγάλη οικογένεια. Ο ένας παίζει για τον άλλον. Σίγουρα έχουμε συζητήσει για τους στόχους μας, άλλα πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα χαίρεται με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς για να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ήταν όμως μια δικαίωση χθες, γιατί δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την τετράδα του κυπέλλου και αν υπάρχουν ελπίδες σε σχέση με τους ισχυρούς αντιπάλους:

«O θεσμός του κυπέλλου είναι ένας θεσμός εκπλήξεων. Οι μεγάλες ομάδες δεν δίνουν τόσο σημασία στο κύπελλο και πιστεύω πως μπορούμε να χτυπήσουμε εκεί. Όλες οι ομάδες είναι μεγάλες. Ως επόμενο αντίπαλο θα προτιμούσα την ΑΕΚ, γιατί έχουμε πάρει διπλό στο ΟΑΚΑ και μπορεί να βοηθήσει. Σίγουρα, μας λείπει η εμπειρία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βρει περισσότερες λύσεις».

Advertisement