04.3
17:19

ΟΧΕ: «Άστοχο και βεβιασμένο το… λουκέτο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Έντονη η δυσαρέσκεια της Ομοσπονδίας χάντμπολ για την απόφαση της Κυβέρνησης να ανασταλούν ξανά όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερασιτεχνικών ομάδων.

Συνεχίζεται το… ντόμινο εξελίξεων σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης να βάλει ξανά στον πάγκο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Μόλις 1-2 εβδομάδες μετά την απόφαση για επιστροφή στην δράση, το λουκέτο επανέρχεται και έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Σειρά πήρε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και μέσω ανακοίνωσης γνωστοποιεί την έντονη δυσαρέσκεια της για την βεβιασμένη και άστοχη απόφαση, όπως χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκεια της για την άστοχη και βεβιασμένη απόφαση να ανασταλούν εκ νέου οι δραστηριότητες των Πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών αλλά και γενικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αποδεδειγμένα, οι προπονήσεις και οι αγώνες με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη συνεχή διενέργεια τεστ, όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικοί παράγοντες στα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας, αλλά δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες εστίες ασφάλειας.

Περιμένουμε διαφορετικές τις αυριανές αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, ύστερα από ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπως πληροφορηθήκαμε, τις οποίες στηρίζουμε.

Η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα το βράδυ για να συζητηθούν τα νέα δεδομένα και να καθοριστεί η στάση του αθλήματος, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων»

Advertisement