04.3
17:56

ΚΟΕ: «Ντροπή! Θλίψη οργή και αγανάκτηση»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ακόμα μία Ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης δηλώνει με έντονο τρόπο την δυασρέσκειά της μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το νέο «λουκέτο» που μπήκε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Μετά την Ομοσπονδία χάντμπολ, μετά σειρά πήρε εκείνη του πόλο δηλώνοντας θλίψη, οργή και αγανάκτηση για τα όσα διαδραματίζονται.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και πάλι στον… πάγο και η ανακοίνωση της ΚΟΕ δηλώνει ξεκάθαρα την δυσαρέσκειά της για τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θλίψη, οργή και αγανάκτηση προκαλεί στον κόσμο των Αθλημάτων μας το νέο “απαγορευτικό” που αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, χτες, 3 Μαρτίου 2021, εν ονόματι της πανδημίας για τον covid – 19.

Την ημέρα δηλαδή που, μετά από 4μηνη αγωνιστική απραξία που επιβλήθηκε για τον ίδιο λόγο, αρχές Νοεμβρίου 2020, τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, επιχειρούσαν την επανεκκίνηση τους.

Τη στιγμή που, η ελπίδα της ολοκληρωτικής επανεκκίνησης ΟΛΩΝ των Αθλημάτων μας, ήταν εδώ και γέμιζε τις καρδιές χιλιάδων αθλητών και αθλητριών μας, των Σωματείων τους, των προπονητών τους, όλων των ανθρώπων του Αθλητισμού γενικότερα.

Ο Αθλητισμός και τα Αθλήματα μας ειδικότερα, όλο αυτό το διάστημα της απραξίας του, απέδειξε με τον πλέον συντεταγμένο και πειθαρχημένο τρόπο, ότι γνωρίζει πολύ καλά να λαμβάνει τα σωστά μέτρα αυτοπροστασίας και πρόληψης κατά του covid – 19, αλλά αυτό όμως δυστυχώς είναι φανερό πως δεν αξιολογείται όπως θα έπρεπε από τους υπεύθυνους.

Ελάχιστους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με μια διακοπή ήδη 4 μηνών, με την πρόκριση της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών πρόσφατη και την μοναδική για τα Ομαδικά μας Αθλήματα, είναι εξοργιστική τουλάχιστον, η προσέγγιση και αντιμετώπιση από την πλευρά των φορέων της Πολιτείας. Έτσι, φαντάζει, το ευχαριστώ τους …
Η ΚΟΕ, άλλη μια φορά, είναι υποχρεωμένη (βλέπε ΕΔΩ Ανακοίνωση της ΓΓΑ για την απαγόρευση), να αναστείλλει την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης, τα οποία ουσιαστικά δεν επανεκκίνησαν, μέχρι νεωτέρας.

Ταυτόχρονα, επιθυμεί να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως, δεν θα σταματήσει να διεκδικεί το αυτονόητο, δηλαδή την πλήρη επαναλειτουργία των Αθλημάτων της, όπως επιτάσσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Κατά τα λοιπά, στην … Υγειά μας βρε παιδιά και να πλένετε καλά τα χέρια σας …

Ντροπή, μόνο ντροπή, τίποτα άλλο!». 

 

Advertisement