02.3
13:15

Μπουκοβίνας: «Η ΑΕΚ συγκαταλέγεται στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας γκολκίπερ κάνοντας την πρώτη του δήλωση ως αθλητής της ΑΕΚ, τόνισε ότι η ομάδα πλέον συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και δεν έκρυψε την χαρά του και τον ενθουσιασμό του για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας ανακοινώθηκε απ’ την ΑΕΚ και έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίκτης της, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Ένωση συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του και τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε στο aek.gr ο Πέτρος Μπουκοβίνας:

«Αρχικά θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή αυτή. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είδα ποτέ την ΑΕΚ σαν μια ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κάνει τεράστια άλματα και πλέον έχει φτιάξει ένα πρότζεκτ και μια δομή που την κάνει να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το πρότζεκτ, το προπονητικό τιμ και η θέληση όλων των ανθρώπων της ομάδας ήταν οι λόγοι που με έκαναν να έρθω στην ΑΕΚ. Οι στόχοι δεν μπορούν να είναι παρά μόνο το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι στόχοι που έχει θέσει το club και τους ενστερνίζομαι απόλυτα. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Προσωπικά δεν μου αρέσει να χάνω. Επίσης, ατομικά η διαρκής βελτίωση και η χαντμπολική ωρίμανση μέσα από τη σκληρή προπόνηση και την επιμονή είναι πράγματα που θέλω να κερδίσω μέσα στο club».

Advertisement