01.3
16:47

Ορίστηκε απ’ το BCL το Νίζνι – ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Μετά την ακύρωση της αναμέτρησης, το Basketball Champions League όρισε εκ’ νέου την αναμέτρηση Νίζνι – ΑΕΚ για την 25η Μαρτίου.

Πριν λίγες ώρες, το BCL με άμεση απόφαση του, ανέβαλε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νίζνι στη Ρωσία, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού, που χτύπησε την Βασίλισσα, ενημερώνοντας ότι θα ορίσει εκ’ νέου την αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία.

Δεν πέρασαν πολλές ώρες και η Διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε, ότι όρισε σε νέα ημερομηνία την συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη 25 Μαρτίου.

Κάτι τέτοιο σημαίνει και με βάση με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα, ότι η Βασίλισσα εκείνη την εβδομάδα θα δώσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και μέσα σε τρεις μέρες, καθώς την Τρίτη 23 Μαρτίου θα αναμετρηθεί με το Στρασβούργο.

Επί της ουσίας, η συγκεκριμένη εβδομάδα, θα είναι… “διαβολοβδομάδα” για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει τέσσερις αγώνες.

Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει στις 20 Μαρτίου με τον Ηρακλή στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, μετά ακολουθεί το Στρασβούργο (23/03) και η Νίζνι (25/03), ενώ θα κλείσει η τετράδα αναμετρήσεων της εβδομάδας, με τον Άρη εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαρτίου.

Advertisement