28.2
13:37

Λόπες: «Νίκη για τους τρεις βαθμούς και το γόητρο!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Πορτογάλος μπακ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι θέλουν τη νίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για το γόητρο που είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ.

Ο Έλντερ Λόπες με αφορμή το σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στη κάμερα της Nova, για τη δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο αγώνα, πρόσθεσε ότι θέλουν τη νίκη εκτός απ’ τους τρεις βαθμούς, αλλά και για το γόητρο, ενώ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλντερ Λόπες στη κάμερα της Nova:

Για την δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: “Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο”

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και ότι περιμένει μια νίκη σε ντέρμπι: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς».

Advertisement