27.2
22:33

Τουλγαρίδου: «Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η λίμπερο της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την εντυπωσιακή επικράτηση επί της Θέτιδας, ένα αποτέλεσμα ιδανικό για την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Παρά την αποδυνάμωση που υπέστη η Θέτις, η ΑΕΚ γνώρισε πως θα αντιμετωπίσει μία ομάδα μαχητική με λίγα λάθη.

Σύμφωνα με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου έτσι κι έγινε, με την «καθαρή» νίκη να είναι ό,τι καλύτερο ζητούσε η Ένωση βλέποντας την βαθμολογική κατάταξη της ομάδας.

Παράλληλα, η Ελληνίδα λίμπερο τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης και πως μέσω της αντοχής στην πίεση των σέρβις και την υπομονή στα rally balls, ήρθε η σημαντική νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Τουλγαρίδου:

«Ήταν ένα πολύ κομβικό βαθμολογικά ματς για εμάς. Θέλαμε οπωσδήποτε την καθαρή νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένες με την απόδοσή μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης!

Η Θέτιδα είναι σαφώς αποδυναμωμένη με την αποχώρηση βασικών αθλητριών, αλλά ξέραμε πως πρόκειται για μια μαχητική και καλοδουλεμένη ομάδα, που δεν θα κάνει εύκολα λάθη. Μείναμε συγκεντρωμένες στην τακτική μας, αντέξαμε την πίεση στο σέρβις και δείξαμε υπομονή στα rally balls και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο».

Advertisement