27.2
12:08

ΠΑΕ ΑΕΚ για Μάνταλο: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ασέβεια στον αρχηγό μας»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη διάψευση της, έβαλε τέλος στα… σενάρια επιστημονικής φαντασίας -όπως τα χαρακτήρισε- και ανέφερε δημοσίευμα εφημερίδας ότι η ομάδα θέλει να αποχωρήσει ο Πέτρος Μάνταλος.

Ένα σημερινό δημοσίευμα της “Sportime” ανέφερε ότι η Ένωση θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι να προχωρήσει την αποχώρηση του Πέτρου Μάνταλου απ’ την ομάδα, βάζοντας τον στη βιτρίνα του συλλόγου, τονίζοντας πως δύσκολα θα είναι ο αρχηγός της ομάδας όταν θα μπει στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ όμως, προχώρησε στην άμεση διάψευση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, χαρακτηρίζοντας τα συγκεκριμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία και αποτελούν και ασέβεια στον αρχηγό της ομάδας, στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν.

«Ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας το οποίο αποτελεί και ασέβεια στον αρχηγό της ομάδας μας και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση της σεζόν», λέει χαρακτηριστικά η θέση της ΠΑΕ και συνεχίζει “σενάριο το οποίο διαψεύδουμε κατηγορηματικά αφού δεν έχει την παραμικρή βάση και επαφή με την αλήθεια.

Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Πέτρος Μάνταλος για την ΑΕΚ, πόσα έχει προσφέρει και πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για την ομάδα μας από την πρώτη μέρα που φόρεσε την φανέλα της», καταλήγει η διάψευση της.

Advertisement