26.2
22:49

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Προμηθέας – ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Επικράτησε η λογική στο τέλος και μετά την τηλεδιάσκεψη των εμπλεκόμενων πλευρών, ο αγώνας της Βασίλισσας στην Πάτρα αναβάλλεται.

Σε νέα ημερομηνία αναμένεται να οριστεί η αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα, μετά την τηλεδιάσκεψη της ειδικής επιτροπής του ΕΣΑΚΕ.

Άπαντες ήταν θετικοί στην αναβολή του αγώνα, έχοντας σοβαρές ενστάσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ματς μετά τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Άπαντες εκτός του Προμηθέα που επέμενε να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στην Πάτρα διακινδυνεύοντας την εξάπλωση του ιού της πανδημίας και τελικά έμεινε με την… επιθυμία.

Υπενθυμίζεται πως η Βασίλισσα είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του αγώνα, το οποίο αρχικώς απορρίφθηκε. Το νέο κρούσμα κορωνοϊού ωστόσο άλλαξε τα δεδομένα και με ψήφους 6-1 υπερ της αναβολής, επικράτησε η λογική.

Παράλληλα, η ΑΕΚ είχε ακυρώσει την σημερινή (26/02) προπόνηση για την μείωση των πιθανοτήτων εξάπλωσης του κορωνοϊού, στρέφοντας πλέον το βλέμμα στο ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης.

Advertisement