Μετά τα επαναληπτικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, εντοπίστηκε ακόμα ένα θετικό κρούσμα το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες – πρόκειται για αθλητή της ομάδας.
Μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος της ομάδας, προγραμματίστηκε άμεσα νέα σειρά τεστ COVID-19.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ «έτρεξαν» τις διαδικασίες και η δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε άμεσα, σε συνδυασμό με την ακύρωση της σημερινής (26/02) προπόνησης.
Στόχος η αποφυγή εξάπλωσης του ιού της πανδημίας, έτσι ώστε να αποφευχθεί το… κύμα κορωνοϊού που είχε σκεπάσει το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο προ εβδομάδων.
Τα τελευταία αποτελέσματα έδειξαν πως ακόμα ένα άτομο στην Βασίλισσα είναι θετικό στον COVID-19 και μάλιστα πρόκειται για αθλητή της ομάδας.
Έτσι, μπαίνουν νέα δεδομένα σχετικά με το αν θα διεξαχθεί η αυριανή (27/02) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Υπενθυμίζεται πως ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα της Ένωσης για αναβολή του αγώνα, κάτι που έγινε προ λίγου γνωστό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement