26.2
23:47

Μελισσανίδης: Μπαράζ συναντήσεων – Έρχονται εξελίξεις

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε από νωρίς της σημερινής (26/02) ημέρας στα γραφεία της ομάδας, έχοντας πολύωρες συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις με στόχο να δρομολογηθούν οι αλλαγές.

Σε περίοδο… αλλαγής σελίδας βρίσκεται σε διοικητικό επίπεδο η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ηχηρότερη όλων την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου.

Η παραίτηση του αντιπροέδρου και CEO της Ένωσης έγινε αποδεκτή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με την μεταβατική περίοδο να είναι σε εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρέθηκε στα γραφεία του Αμαρουσίου, έχοντας προγραμματισμένες συναντήσεις με ανθρώπους και στελέχη εντός και εκτός ομάδος.

Το βλέμμα όλων είναι στην επόμενη ημέρα και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ονοματολογία δίνει και παίρνει τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τα άτομα και τις θέσεις που θα αναλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τίγρης είχε πολύωρες συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ – συμπεριλαμβανομένου και του Μηνά Λυσάνδρου – δρομολογώντας τις εξελίξεις.

Δεν αποκλείεται επομένως το επόμενο διάστημα να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο στην ΑΕΚ.

Advertisement