25.2
09:38

Τα είπαν ξανά Μελισσανίδης-Ζαγοράκης

AEK1924.gr team
Advertisement

Νέο τετ α τετ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη εμφανίζεται να είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Ακόμα μία συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ είχε ο παλαίμαχος άσος, με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Ζαγοράκη για τις θέσεις της Ένωσης σχετικά με την επόμενη μέρα στην Ομοσπονδία και πλέον αναμένεται να ανακοινώσει κι ο ίδιος τι σκοπεύει να πράξει.

Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει ότι θα επιδιώξει να δει και τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του μεταφέρει τα “θέλω” των Big-4, ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου, ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα είναι ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου.

Εξάλλου ήδη έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο η επανένταξή του στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα και παράλληλα πως πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει τελικά.

Μέσα στην εβδομάδα πάντως, εκτός από τις συναντήσεις με τον Μελισσανίδη, είχε επαφές επίσης με στελέχη της κυβέρνησης και παράγοντες ΠΑΕ. Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος για φήμες που θέλουν την υπόθεση της υποψηφιότητάς του να έχει φτάσει σε αδιέξοδο και με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται ότι θα κάνει πίσω, με το υφυπουργείο Αθλητισμού όμως να ξεκαθαρίσει πως τίποτα δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα.

Advertisement