25.2
11:42

Ήττα του Αλέξη από την ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Απορρίφτηκε η αγωγή που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ για την ανακοίνωση με την οποία είχε απαντήσει η Ένωση στη δήλωσή του που είχε χαρακτηρίσει «μαϊμού» το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε το 2018. Μία ανακοίνωση την οποία είχε χαρακτηρίσει ως συκοφαντική στο πρόσωπό του…

Είναι η εκδίκαση μετά την οποία είχε βγάλει ανακοίνωση ότι… μας διέλυσε και μας χαρακτήριζε κακόμοιρους για την υπεράσπιση της ΑΕΚ εναντίον της αγωγής του.

Η αγωγή του μάλιστα απορρίφτηκε και για τον τυπικό λόγο ότι δεν είχε στείλει εξώδικο ως όφειλε προς την ιστοσελίδα της ΠΕ ΑΕΚ www.aekfc.gr που είχε αναρτήσει τη σχετική ανακοίνωση. Η αγωγή επίσης κρίθηκε ως απαράδεκτη λόγω της μη τήρησης της παρ. 5 του Ν. 1178/1981 όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της από το άρθρο 37 παρ. 2 του Ν 4356/2015. Την ένσταση της ακυρότητας είχε καταθέσει η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην εκδίκαση κ. Ελλη Ρίζου.

Η αγωγή του κ. Αλέξη Κούγια απορρίφτηκε και το δικαστήριο καταδίκασε τον ενάγοντα στα δικαστικά έξοδα των εναγόμενων που τα υπολογίζει στα 1.100 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας είχε παρασταθεί αυτοπροσώπως εναντίον της ΑΕΚ.

 

Advertisement