24.2
13:46

Πρόβλημα με Κεδέρη – «Τρέχει» να προλάβει την Νέβα

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει υποστεί θλάση και κινδυνεύει να χάσει το πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Νέβα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την CSM Βουκουρεστίου, ο Δημήτρης Δημητρούλιας προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Χρήστου Κεδέρη, λόγω ενός τραβήγματος που ένιωσε.

Ο αθλητής της ΑΕΚ έπειτα απ’ την εξέταση του απ’ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση και θα πρέπει να μείνει νοκ-αουτ για δυο εβδομάδες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι κινδυνεύει να χάσει τον πρώτο αγώνα της Ένωσης με την Νέβα, για την προκριματική φάση του EHF European Cup.

Ο ίδιος ο παίκτης απ’ την πλευρά του δεν σκέφτεται στιγμή ότι θα απουσιάσει απ’ το συγκεκριμένο αγώνα και είναι αποφασισμένος να… “τρέξει” σε συνεργασία με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να προλάβει τον ευρωπαϊκό αγώνα και να τεθεί στα πλάνα του Έλληνα προπονητή, έχοντας ξεκινήσει ήδη από χθες την αποθεραπεία του.

Βέβαια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κρατούν χαμηλά την μπάλα για το αν θα προλάβει ο Έλληνας εξτρέμ, καθώς δεν θέλουν να πιέσουν καταστάσεις υπό τον φόβο υποτροπής, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι η αποθεραπεία του θα πάει καλά και θα βρεθεί στη διάθεση του Δημητρούλια για τα ματς με την Ρώσικη ομάδα.

Advertisement