24.2
10:55

Ιντζάγκι: «Εμείς βάλαμε τα τρία γκολ της Μπάγερν»

AEK1924.gr team
Ιντζάγκι: «Εμείς βάλαμε τα τρία γκολ της Μπάγερν»
Advertisement

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν αναζήτησε δικαιολογίες, μετά τη χθεσινή ήττα της Λάτσοο (1-4) από τη Μπάγερν στη Ρώμη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

«Αρχίσαμε πολύ σφιχτά, γνωρίζαμε την αξία του αντιπάλου και του παιχνιδιού, αλλά τους βοηθήσαμε. Τα γκολ θα έπρεπε να τα είχαν σημειώσει μόνοι τους… Θα είναι πάντως ένα ακόμη βήμα για να αναπτυχθούμε. Υπήρχε ένα πέναλτι στην αρχή για εμάς, που εάν σημειώναμε γκολ, θα άλλαζε τα πάντα. Ξέρουμε πόσο δυνατοί είναι, τώρα θα πρέπει να προχωρήσουμε. Από τα τέσσερα γκολ, δώσαμε εμείς τρία και αυτό μας προκαλεί λύπη», είπε ο Ιταλός προπονητής της Λάτσιο.

«Κατά τη γνώμη μου η ομάδα πάντα προσπαθούσε να παραμείνει στον αγώνα. Ο τρόπος που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ μας έκανε να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας. Ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε στους «16» και φτάσαμε. Τώρα ας επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, μας περιμένουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε. Ήταν τιμή να παίξουμε με τη Μπάγερν» πρόσθεσε ο Ιντζάγκι.

Η ρεβάνς στο Μόναχο είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->