23.2
19:29

Τέλος ο Λυσάνδρου απ’ την ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ μετά απ’ την συνάντηση που είχε με τον μέχρι πρότινος Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, έκανε δεκτή την παραίτηση του. Μένει μέχρι να… φύγει ο Λυσάνδρου.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μηνά Λυσάνδρου, συζητώντας οι δυο άνδρες για το θέμα της υποβολής της παραίτησης του.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επανέλαβε την θέση του στον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας ότι εκτιμάει ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα.

Οι δυο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει δεκτή την παραίτηση του στο τέλος της συνάντησης και να του εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Για την ώρα όμως, ο Μηνάς Λυσάνδρου θα παραμείνει στη θέση του για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να τρέξουν και να οριστικοποιηθούν κάποιες άμεσες εκκρεμότητες της ΠΑΕ, αλλά και να προετοιμαστεί η εταιρία για την επόμενη ημέρα.

Κάπως έτσι λοιπόν, παραμένει ανοιχτό για το πότε θα αποχωρήσει, αφού είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου στη θέση του, αλλά μπορεί και περισσότερο, καθώς όλα θα εξαρτηθούν απ’ τις εκκρεμότητες και απ’ τις διαδικασίες της επόμενης ημέρας, με τον ίδιο να είναι διατεθειμένος να βοηθήσει για την ομαλή αλλαγή της εταιρίας.

Advertisement