23.2
09:29

Σε κακό φεγγάρι ο Νεντελτσιάρου

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Ο Νεντελτσιάρου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, η απόδοση του είναι σταθερά κάτω του μετρίου και ο προβληματισμός για την αμυντική γραμμή γίνεται εντονότερος. 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ την φετινή σεζόν με την αμυντική της λειτουργία είναι πρωτοφανές. Είναι γεγονός, ότι ακόμα και την χρονιά του υποβιβασμού, η Ένωση είχε δεχθεί λιγότερα τέρματα, γεγονός που προβληματίζει.

Δεν είναι μυστικό, ότι από την αρχή της σεζόν, δεν έχει «δέσει» μεταξύ του κανένα δίδυμο κεντρικών αμυντικών, μιας και κανένας δεν έχει φτάσει ατομικά σε υψηλές αποδόσεις.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος ενώ στα πρώτα του παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία με την μπάλα στα πόδια, στην συνέχεια δεν κατάφερε να αναδείξει κάποια άλλη του ικανότητα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν του κόστισε απλά την θέση στην εντεκάδα, που έδειξε να έχει σε αρκετά παιχνίδια στην αρχή, αλλά κυρίως κόστισε βαθμούς στην Ένωση, με συνεχείς κακές αλληλοκαλύψεις και τοποθετήσεις.

Μάλιστα στα τελευταία 4 παιχνίδια, που ο Ρουμάνος βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, η ΑΕΚ έχει δεχθεί 8 (!) τέρματα. Σαφώς και η ευθύνη δεν βαραίνει απαραίτητα τον ίδιο, αλλά δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες ο «Νέντε» χάνει τον παίκτη του είτε σε μονομαχία στον αέρα, είτε χαμηλά.

Το δείγμα γραφής του από την ώρα που έφτασε δεν είναι μεγάλο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά δεν είναι και μικρό για να μην μπορεί να κριθεί για την έως τώρα παρουσία του.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ελπίζουν ότι ο Ρουμάνος στόπερ θα βελτιωθεί, πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι θα βρει και τον παρτενέρ που θα τον πλαισιώσει, προκειμένου να αλληλοκαλύπτονται οι αδυναμίες τους.

Advertisement