23.2
10:19

Κρίσιμη εβδομάδα για Σάκχοφ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ουκρανός χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται σε περίοδο επανένταξης με την υπόλοιπη ομάδα, με την εβδομάδα που διανύουμε να είναι κρίσιμη ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Απ’ τις 5 Φεβρουαρίου ο Γεβγέν Σάκχοφ έχει τεθεί νοκ αουτ, λόγω μιας κάκωσης που τον ταλαιπώρησε και την αποκόμισε στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ για τον τραυματισμό του έκαναν λόγω ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον έναν μήνα και ανάλογα το πως θα πάει η αποκατάσταση του, για να επιστρέψει και πάλι σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Ουκρανός χαφ όλο αυτό το διάστημα δούλεψε εντατικά τόσο με το τεχνικό τιμ της ομάδας, όσο και με το ιατρικό τιμ, προσπαθώντας να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τα δύσκολα παιχνίδια της συνέχειας.

Όλα δείχνουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον βρίσκεται σε περίοδο επανένταξης με την υπόλοιπη ομάδα, με την τρέχουσα εβδομάδα να κρίνεται ως κρίσιμη, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάκχοφ έχει ανεβάσει ρυθμό τις τελευταίες μέρες έχοντας ως στόχο να βρεθεί τουλάχιστον στην αποστολή για το ματς με τους Πράσινους, κάτι που δεν φαίνεται ανέφικτο, καθώς η αποκατάσταση του τα έχει πάει περίφημα και όλα δείχνουν ότι εντός της εβδομάδας θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Βέβαια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν βιάζονται και δεν θέλουν να πιέσουν καταστάσεις υπό τον φόβο υποτροπής, παρότι τον έχουν ανάγκη για να ενισχύσει την ομάδα στα χαφ, αλλά όλα γίνονται με προσεκτικές κινήσεις για την ομαλή επανένταξη του Σάκχοφ σε κανονικούς ρυθμούς, με τον ίδιο απ’ την πλευρά του να ανυπομονεί και να μην βλέπει την ώρα να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα.

Advertisement