23.2
16:00

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, σε στενό κύκλο λόγω… κορωνοϊού και χωρίς την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Χριστόπουλος και Θεοχάρης οι δυο τυχεροί ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της προπόνησης, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζεύτηκε στην μεγάλη αίθουσα εντός του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, ώστε να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Σε στενό κύκλο λόγω… κορωνοϊού και με την παρουσία μόνο των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και με την απουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ ανέλαβε την κοπή της πίτας.

Οι τυχεροί ήταν τέσσερις αλλά ανάμεσα τους, μόνο δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι και ήταν οι νεαροί της ομάδας, Ευθύμης Χριστόπουλος και Γιώργος Θεοχάρης.

Ο κάθε τυχερός που κέρδισε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κέρδισε ταυτόχρονα ένα απ’ τα δώρα που ήταν ταξίδια και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Σε στενό κύκλο, λόγω… covid, με την παρουσία μόνο των μελών του ποδοσφαιρικού τιμ, έγινε μετά την προπόνηση στα Σπάτα η παραδοσιακή κοπή της πίτας από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Παναγιώτη Κονέ. Τυχεροί, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αναδείχτηκαν οι δύο νεαροί, Ευθύμης Χριστόπουλος και Γιώργος Θεοχάρης.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement