22.2
23:08

Πετρούνιας: Έθεσε υποψηφιότητα για εκπρόσωπος των αθλητών στην ΕΟΕ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του εκπροσώπου όλων των Ελλήνων αθλητών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Θα γίνει η φωνή όλων των αθλητών μέσα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί ένας εκ των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του εκπροσώπου των αθλητών στην ΕΟΕ. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του.

“Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πολλά και θεωρώ πως εμείς που ακουγόμαστε λίγο περισσότερο λόγω ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι καθήκον μας να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε για όλους τους συναθλητές και συναθλήτριές μας την επίλυση τους.

Γι αυτό και σήμερα μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών από όλα τα αθλήματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή” ανέφερε σε αυτή ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement