21.2
10:43

Πιρβ στο ΑΕΚ1924: «Είχα προτάσεις αλλά θα παλεύω για την ΑΕΚ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η 24χρονη ακραία, μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση επί του Αίαντα, μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την επικράτηση, την αποχή από τα γήπεδα και την επιλογή της να μείνει στην ομάδα.

Κορυφαία εμφάνιση επεφύλαξε η Αριάνα Πιρβ κόντρα στον Αίαντα, αποτελώντας την καλύτερη αθλήτρια του αγώνα.

Η 24χρονη άσος της Ένωσης, μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την… άνετη επικράτηση επί του Αίαντα αλλά και την προσπάθεια να επανέλθει στο 100% μετά την μεγάλη απραξία.

Αποκάλυψε πως είχε πολλές ευκαιρίες να αποχωρήσει στο διάστημα του lockdown ωστόσο επέλεξε με την… καρδιά της να παραμείνει και να συνεχίσει να παλεύει για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Πιρβ στο ΑΕΚ1924:

Για την επικράτηση επί του Αίαντα: «Ήταν μία καλή νίκη και βήμα-βήμα γινόμαστε καλύτερες κάθε εβδομάδα. Σίγουρα η νίκη μας ικανοποίησε και είμαι σίγουρη πως στα επόμενα παιχνίδια θα γινόμαστε κάθε φορά και καλύτερες.»

Για το μεγάλο διάστημα απραξίας: «Δεν είναι εύκολο, είμαστε για πολλούς μήνες χωρίς προπόνηση και άσκηση, ξέρουμε ότι δεν είμαστε 100% έτοιμες αλλά προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κάθε μέρα, δουλεύοντας σκληρά στην προπόνηση. Πρέπει να παραμείνει δυνατές και να προστατεύσουμε το σώμα μας από τους τραυματισμούς.»

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Πλέον ο στόχος μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένες στη δική μας απόδοση, να παίξουμε το παιχνίδι μας και κάθε ομάδα θα προσπαθεί να μας κερδίσει. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα του ομίλου».

Για το αν θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ του χρόνου: «Είχα πολλές ευκαιρίες να φύγω από την ΑΕΚ, ιδιαίτερα μέσα στο lockdown, αλλά επέλεξα να μείνω και να συνεχίσω να παλεύω για την αυτή την ομάδα. Αγαπώ την χώρα και για εμένα θα είναι πολύ δύσκολο όταν χρειαστεί να αποχωρήσω.

Τώρα για του χρόνου θα το συζητήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Το σημαντικό τώρα είναι να ολοκληρώσουμε το Πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και γιατί όχι να συνδυαστεί με μερικές… εκπλήξεις».

Advertisement