13.2
21:28

Βοϊκά: «Η ΑΕΚ έχει σπουδαίους παίκτες, μοιρασμένες οι πιθανότητες»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο προπονητής της CSM Βουκουρεστίου, Ελίοντορ Βοϊκα, μιλώντας για το πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης , προσθέτοντας πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν σπουδαίους παίκτες και θέλουν την διάκριση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελίοντορ Βοϊκα:

«Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα διπλά ματς με την ΑΕΚ Αθηνών. Ακόμα κι αν πολλοί μας θεωρούν φαβορί, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Είμαι πεπεισμένος ότι οι Έλληνες επίσης ετοίμασαν πολύ καλά για τους αγώνες μαζί μας. Οι πιθανότητες είναι ίσες, 50%  για κάθε ομάδα. Δύο πολύ δύσκολοι αγώνες μας περιμένουν, είμαι πεπεισμένος.

Θέλουμε ένα σκορ που να μας εξασφαλίζει για τη ρεβάνς στην Ελλάδα. Αυτό θα ήταν ιδανικό! Δεν θα είναι εύκολο.  Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί, όσο το δυνατόν πιο σοβαροί, όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει σπουδαίους παίκτες. Έναν Αυστριακό κορυφαίο τερματοφύλακα, και στη γραμμή των 9 μέτρων έχουν μερικούς Ισπανούς. Οι Έλληνες πήραν πρόσφατα για τα «φτερά» τους έναν παίκτη από τη Βοσνία  για να αντικαταστήσει έναν τραυματία τους. Έχουν κάνει επενδύσεις και επειδή δεν έχουν εγχώριο πρωτάθλημα θέλουν τη διάκριση στην Ευρώπη. Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω, πρέπει να προσεγγίσουμε αυτά τα ματς με τη μέγιστη προσοχή».

Advertisement