06.2
18:34

Νοκ-άουτ (και) ο Σάκχοφ

AEK1924.gr team
Advertisement

Με θλάση δευτέρου βαθμού διεγνώσθη ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ και έτσι τίθεται αυτόματα εκτός επιλογών για το επόμενο διάστημα.

Συνέχεια δυσάρεστων ειδήσεων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον Γεβγέν Σάκχοφ να τίθεται στα… πιτς για το επόμενο διάστημα.

Ο Ουκρανός άσος της ΑΕΚ διεγνώσθη με θλάση δευτέρου βαθμού, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας».

Ο απεικονιστικός έλεγχος επιβεβαίωσε τις ανησυχίες των ανθρώπων της Ένωσης για το πρόβλημα στο δεξιό πόδι, μεγαλώνοντας την λίστα των απουσιών του Μανόλο Χιμένεθ για τους επόμενους αγώνες.

Απέφυγε το χειρουργείο ο «Γαλανό»

Με τον Κώστα Γαλανόπουλο τα δυσάρεστα ήταν γνωστά από τα προηγούμενα 24ωρα, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται στους δυο μήνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Έλληνας διεθνής μέσος απέφυγε το χειρουργείο και έτσι δεν τίθεται ζήτημα επέμβασης στο σημείο που έχει τραυματιστεί στην ωμοπλάτη.

Η αποθεραπεία των δυο άτυχων Κιτρινόμαυρων ξεκινά και ο δρόμος της επιστροφής παράλληλα. Δυο πλήγματα που μειώνουν τις επιλογές του Χιμένεθ για τον άξονα της ομάδας.

Advertisement