30.1
09:28

Δεν ψήνεται ο Ινσούα για Κύπρο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός μπακ δεν σκέφτεται την προοπτική της Κύπρου για να αποχωρήσει απ’ την ΑΕΚ, παρότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν πως και πως να ξεφορτωθούν την παρουσία του απ’ το ρόστερ της ομάδας.

Έχει γίνει πλέον γνωστό στην πλευρά του παίκτη, πως η ΑΕΚ επιθυμεί την απομάκρυνση του, βρίσκοντας ένα σημείο επαφής στη χρυσή τομή και να δώσουν τα χέρια για την άμεση λύση της συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός μπακ δεν θέλει να αποχωρήσει απ’ την Ένωση, καθώς πιστεύει ακόμα ότι δεν έχει δείξει αυτά που θέλει και δεν του έχει δοθεί περισσότερος συνεχιζόμενος χρόνος για να τα αποδείξει, αλλά απ’ την στιγμή που η ομάδα ξεκινάει μια τέτοια κουβέντα, τότε δεν θα πει “όχι” αλλά για λόγο που να αξίζει.

Η πρώτη ομάδα που έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Ινσούα, ήταν ο Απόλλωνας Λεμεσού, που έδειξε άμεσα ένα ενδιαφέρον, χωρίς να καταθέσει επίσημη πρόταση -τουλάχιστον για την ώρα-, με τον ποδοσφαιριστή όμως να μην ψήνεται σε μια τέτοια προοπτική.

Η Κύπρος δεν ενθουσιάζει τον Ινσούα, που την δεδομένη χρονική στιγμή, προτιμάει είτε να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Κύπρο, είτε να επιστρέψει στο Λατινικό ποδόσφαιρο για τον επαναπατρισμό του, ή σε κάποιο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, ή του Μεξικού.

Για την ώρα όμως, η Ένωση έχει γνωστοποιήσει ότι θέλει να απαλλαγεί απ’ την παρουσία του, καθώς έμεινε δυσαρεστημένη απ’ ότι μέχρι τώρα έχει προσφέρει, αλλά ο ίδιος δεν ψήνεται για να μετακομίσει στη Κύπρο, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Advertisement