29.1
09:44

Δύσκολο το «αντίο» στον Ινσούα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μπει «τέλος» στην συνεργασία της με τον 29χρονο Αργεντινό, ωστόσο ο παίκτης δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο. Μονόδρομος ο δανεισμός, ιδανικά με οψιόν αγοράς.

Η υπομονή των Κιτρινόμαυρων με τον Εμάνουελ Ινσούα έφτασε στο… απροχώρητο, έχοντας λάβει σχετική απόφαση για άμεση απομάκρυνση από την ομάδα.

Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας δεν έχει αποδώσει στο ελάχιστο και παρατηρείται πως λειτουργεί ως κίνδυνος για την ίδια την ΑΕΚ την ώρα των αναμετρήσεων.

Οι τίτλοι τέλους όμως, είναι δύσκολο να πέσουν καθώς ο Ινσούα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2023. Σε συνδυασμό με τις «αλμυρές» απολαβές του, η αποδέσμευση κρίνεται δύσκολη.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τον 29χρονο αμυντικό το – μεγαλύτερο έστω – μέρος του εναπομείναντος συμβολαίου. Μόνο έτσι η πλευρά του Ινσούα δέχεται να «σπάσει» την συνεργασία της με την ομάδα.

Δανεικός και… βλέπουμε

Τα εμπόδια που φαίνονται να υπάρχουν στο διαζύγιο των δυο πλευρών, οδηγούν τους ανθρώπους της Ένωσης να αναζητήσουν ομάδα, ώστε να παραχωρηθεί ο Αργεντινός ως δανεικός.

Καλύπτοντας ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη και με την ύπαρξη οψιόν αγοράς στο τέλος του δανεισμού του, η συμφωνία θα φάνταζε ιδανική για έναν παίκτη που μπορεί να «κάτσει» στο συμβόλαιό του.

Ο Παναγιώτης Κονέ και οι συνεργάτες του έχουν ένα βουνό εκκρεμοτήτων, ελάχιστες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τόσο σε θέμα αφίξεων, όσο και σε εκείνο των αποχωρήσεων, οι «ανοιχτές» υποθέσεις παραμένουν πολλές και θα αποτελέσει έκπληξη αν η ΑΕΚ τις… κλείσει όλες.

Advertisement