27.1
23:13

«Τρέχει» για να κλείσει το δεξί μπακ η ΑΕΚ – Απομακρύνεται ο Νταντσένκο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ, η οποία περιμένει μέχρι και αύριο τον Όλεγκ Νταντσένκο και στη συνέχεια θα τρέξει άλλες περιπτώσεις μπακ για την ενίσχυση της.

Βρισκόμαστε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κλείσει, ή καλύτερη καλύψει το κενό της στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας απομείνει μόνο με τον Μιχάλη Μπακάκη και τον νεαρό Βένταντ Ραντόνια.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, έτρεξαν τις τελευταίες μέρες τις εξελίξεις για να αποκτηθεί ο Όλεγκ Νταντσένκο με την μορφή δανεισμού απ’ την Ρουμπίν Καζάν, όμως όπως έχει γίνει γνωστό, το θέμα έχει κολλήσει λόγω ότι η Ουφά που έχει συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ζητάει την παραμονή του.

Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της δεν έχει χρονικά περιθώρια λόγω ότι τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, αφήνοντας μέχρι και την αυριανή ημέρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την υπόθεση του Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς η Ρουμπίν Καζάν, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης δίνουν την διαβεβαίωση τους, ότι θα μπορέσουν να αποχωρήσουν και να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Κάτι βέβαια, που για την ώρα δεν φαίνεται να υποστηρίζεται από πουθενά, καθώς η Ούφα που είναι και η μοναδική υπεύθυνη για να γυρίσει τον Ουκρανό μπακ στην Ρουμπίν Καζάν (δεν υπάρχει στη συμφωνία ανάκληση δανεισμού απ’ την Ρώσικη ομάδα) συνεχίζει να ξεκαθαρίζει, ότι δεν θέλει να αποχωρήσει ο παίκτης, καθώς τον έχουν ανάγκη, κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωση του απομακρύνεται.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Παναγιώτης Κονέ και η ΑΕΚ, μπορεί να περιμένουν εξελίξεις στο κομμάτι του Νταντσένκο, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να τρέχουν άλλες περιπτώσεις μπακ, ώστε να είναι έτοιμοι αύριο να τελειώσουν άμεσα την μεταγραφή του… plan b τους, εφόσον τελειώσει το θέμα Νταντσένκο.

Τώρα, όσον αφορά για το plan b είχατε διαβάσει απ’ το πρωί στο AEK1924.gr, ότι ο Σκοπιανός μπακ, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στέφαν Ριστόφσκι, είναι ο πρώτος επικρατέστερος για να προχωρήσει η ΑΕΚ την περίπτωση του, εφόσον ακυρωθεί η πρώτη της επιλογή.

Advertisement