27.1
17:35

Τιμωρία -12 βαθμών – Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Επίσημη έγινε η τιμωρία της ΑΕΚ της Καρδιάς από τον αθλητικό δικαστή, με τους ανθρώπους της ομάδας να ήταν από καιρό ενήμεροι και να προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Η αποχή της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών της προηγούμενης σεζόν, επέφερε τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Όπως ανακοινώθηκε αυτή αντιστοιχεί σε αφαίρεση 12 βαθμών από το πρωτάθλημα της Pre League, στο οποίο και αναμένεται να συμμετάσχει και χρηματικό πρόστιμο.

Οι άνθρωποι της Ένωσης γνώριζαν για την τιμωρία και δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση. Αναμένεται προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών) για τη μείωση ή για μηδενισμό της τιμωρίας, με το πρώτο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Μία εξέλιξη για την οποία δεν ανησυχούν στο στρατόπεδο της Ένωσης, με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στις εξελίξεις και το… πράσινο φως που αναμένεται να ανάψει για την έναρξη της Pre League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 606 προς το «ΤΑΑ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ», επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού εννέα χιλιάδων ευρώ (9.000 €) και αφαίρεση δώδεκα (-12) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Advertisement