27.1
17:27

Λιβάγια: «Αποχωρώ από την ΑΕΚ για νέες προκλήσεις»

AEK1924.gr team
Advertisement

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την είδηση για το «τέλος» στη συνεργασία του με την Ένωση, έδωσε ο διεθνής Κροάτης επιθετικός απατώντας παράλληλα και στις φήμες για επιστροφή στην Χάιντουκ.

Για ακόμα μία φορά τόνισε πως το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ δεν σχετίζεται με οικονομική διαφορά των δυο πλευρών.

Ο Μάρκο Λιβάγια αναφέρει πως θέλει να ζήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και έτσι οδηγήθηκε στο να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Από την άλλη, στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Χάιντουκ ήταν κατηγορηματικός πως πρόκειται για σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες ρεαλιστικές πιθανότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάγια:

«Το μόνο νέο είναι ότι έχω ενημερώσει επίσημα την ΑΕΚ ότι δεν θα παρατείνω το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται για οικονομικούς λόγους, απλά, μετά από τέσσερα χρόνια ήθελα νέες προκλήσεις και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν θα φοράω πια τη φανέλα της ΑΕΚ και σκοπεύω να αλλάξω περιβάλλον», είπε ο Λιβάγια στο μέσο.

«Ο σύλλογος μου είπε ότι σέβονται την απόφασή μου και ότι δεν θα μου προκαλέσουν προβλήματα, ελπίζω ότι θα συμβεί. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα», είπε ο Μάρκο.

Ενώ όταν ερωτήθηκε για το εάν θα επιστρέψει στο Σπλιτ δήλωσε: «Αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη, ειλικρινά, δεν θα το αναφέρω ακόμη και αν οι οπαδοί δεν ήλπιζαν, γιατί στο τέλος θα απογοητευτούν. Έχω πει πολλές φορές ότι η μεγάλη μου επιθυμία είναι μια μέρα να επιστρέψω και να παίξω μια σεζόν για τον Χάιντουκ και να κερδίσω τρόπαια, αλλά ρεαλιστικά, δεν είμαι ακόμη αρκετά μεγάλος για να επιστρέψω και η Χάιντουκ δεν αγωνίζεται προς το παρόν για τρόπαια».

Το «24sata.hr» προσθέτει πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, ενώ τονίζει πως ακόμη και εάν ο Λιβάγια θέλει να επιστρέψει στην ομάδα δεν εξαρτάται από αυτόν, αλλά από την ΑΕΚ, καθώς έως το καλοκαίρι θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα.

Ουσιαστικά το μέσο τονίζει πως εάν τον θέλει η κροατική ομάδα θα πρέπει να πληρώσει την ΑΕΚ, κάτι το οποίο δεν φαίνεται εύκολο, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν στην Χάιντουκ.

Advertisement