27.1
23:52

Λημνιάτης: «Είχαμε την επιθυμία να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο στενός συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, κλήθηκε να κοουτσάρει την ΑΕΚ, όταν αποβλήθηκε ο προπονητής της και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι είχαν την επιθυμία μέσα τους να αποδείξουν ότι η νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Λιμνιάτης:

«Νομίζω ότι το μήνυμα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο τρόπος που προσεγγίσαμε στο ξεκίνημα το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο παίξαμε συγκεντρωμένα και όπως είπα ο τρόπος που προσεγγίσαμε αμυντικά και μετά επιθετικά το παιχνίδι. Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα που είναι πολύ επικίνδυνο. Η ομάδα συσπειρώνεται όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Ζητάμε από τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά, αυτό έγινε και σήμερα».

Για το αν ήταν καλό το κοουτσάρισμα του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται και κερδίζω».

Για το αν έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ λόγω της επανάληψης: «Πιστεύω ότι ενδόμυχα οι παίκτες μας, σίγουρα είχε μείνει κάτι από αυτή την ιστορία. Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε όμως δεν είχε να κάνει με τον τρόπο που έγινε η επανάληψη. Μέσα μας υπήρχε η επιθυμία να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη».

Advertisement