27.1
23:42

Έφτασε πρόταση στην ΑΕΚ για Ολιβέιρα – Απάντησε αρνητικά

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Αρνητικά απάντησε η ΑΕΚ σε πρόταση που έφτασε τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της για τον Νέλον Ολιβέιρα.

Μπορεί το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα να λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ να μην είναι αρνητική στο να τον πουλήσει για να μην τον χάσει ελεύθερο, αλλά όχι για… ψίχουλα.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έφτασε επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τον Πορτογάλο επιθετικό από ομάδα του εξωτερικού, αλλά δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έφτασε στην ΑΕΚ για την αγορά του Ολιβέιρα, είναι πολύ κάτω απ’ τις 800 χιλ. ευρώ και οι άνθρωποι της ομάδας, χωρίς δεύτερη σκέψη, απάντησαν αρνητικά, παρότι γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι θα μπορεί ο παίκτης να αποχωρήσει ελεύθερος χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν όλα τα δεδομένα, αλλά δείχνουν πως δεν “καίγονται” να πουλήσουν… κοψοχρονιά τον Πορτογάλο επιθετικό, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένη, να συζητήσουν σε άλλη βάση αν φτάσει ένα ποσό που να ξεπερνάει ή έστω να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, διαφορετικά προτιμούν να μείνει ο παίκτης μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και να βοηθήσει την ομάδα, να πετύχει όσους στόχους της έχουν απομείνει.

Advertisement