26.1
23:11

Θεοχάρης: «Δουλεύω καθημερινά και περιμένω την ευκαιρία μου»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Θεοχάρης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και σε ερώτηση για τις ευκαιρίες που περιμένουν τα νεαρά παιδιά, τόνισε ότι ο ίδιος δουλεύει καθημερινά, περιμένοντας την ευκαιρία του.

Την ευκαιρία του περιμένει όπως δήλωσε ο Γιώργος Θεοχάρης στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού, τονίζοντας πως δουλεύει καθημερινά για να βρίσκεται στο 100%, περιμένοντας την ευκαιρία του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Θεοχάρης στο novasports.gr:

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ στην Τούμπα και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ: «Μπήκαμε προετοιμασμένοι στον αγώνα, γνωρίζαμε τον αντίπαλο, τον είχαμε διαβάσει και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».

Για την αλλαγή της εικόνας της ΑΕΚ επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ: «Τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, θέλουμε να δείξουμε και κάτι παραπάνω. Οι περισσότεροι τον γνώριζαν και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά που μας ζητάει».

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαρά παιδιά στην ΑΕΚ και πως το υποδέχεται ο ίδιος: «Η δουλειά του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να δουλεύει καθημερινά και να βρίσκεται στο 100% περιμένοντας την ευκαιρία του».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τι ξεχωρίζει: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, θα πάμε για τη νίκη. Είναι καλή ομάδα, όπως οι υπόλοιπες. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό».

Advertisement