26.1
20:47

Αποχώρησε απ’ την ΑΕΚ ο Ράτζεν

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ δέχτηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για να αποκτήσει τον Νικολά Ράτζεν και ο πολίστας μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την επιστροφή του στην χώρα του.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στην χώρα μας και ειδικότερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, συνεπώς και στην ελληνική υδατοσφαίριση, λόγω του κορωνοϊού, φέρνουν σε αδιέξοδο ομάδες και αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα, οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες, μη γνωρίζοντας το τι θα γίνει τελικά μέσα στη σεζόν, ψάχνουν τρόπο να αποχωρήσουν πηγαίνοντας σε κάποια άλλη ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσουν την καριέρα του, για να μην χάνουν άσκοπα το χρόνο τους στην αβεβαιότητα της Ελλάδας.

Η ΑΕΚ λοιπόν, δέχτηκε μια πρόταση απ’ τον Ερυθρό Αστέρα για τον πολίστα της, Νικολά Ράτζεν, ο οποίος είδε με θετικό μάτι την επιστροφή του στην χώρα του για λογαριασμό των “κόκκινων”.

Ο Ράτζεν το καλοκαίρι που αποκτήθηκε απ’ την Ένωση, είχε αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του ως κιτρινόμαυρος, αλλά η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού, που έβαλε στον “πάγο” όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα, συνεπώς και το πόλο, τον έκανε να δει με άλλο μάτι την προοπτική να επιστρέψει πίσω.

Η Ένωση ξέροντας την όλη κατάσταση και γνωρίζοντας και την δική της οικονομική ζημιά, είδε ως ευκαιρία να παραχωρήσει τον Ράτζεν στον Ερυθρό Αστέρα, βλέποντας πως τα πρωταθλήματα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τουλάχιστον πριν τον Μάρτιο.

Ράτζεν: «Άγνωστο στην Ελλάδα το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επιστρέφω στον Ερυθρό»

Έπειτα απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο αθλητής και πολυνίκης με την Εθνική Σερβίας και όχι μόνο, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την αποχώρηση του απ’ την ΑΕΚ και την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι η αβεβαιότητα και το άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, τον ώθησαν στην απόφαση να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη Σερβία.

“Επέστρεψα στον Ερυθρό Αστέρα, συμφωνήσαμε σε όλα. Το μόνο που μένει είναι να επιλύσουμε τα χαρτιά, τα οποία θα γίνουν τις επόμενες δύο ημέρες. Υπέγραψα για την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Ελλάδα έκλεισε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν ήταν γνωστό πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι γνωστό εάν θα διεξαχθεί καθόλου. Έφτασε μια καλή προσφορά από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν μπορούσα να το αρνηθώ. Υπέγραψα συμβόλαιο για το υπόλοιπό της σεζόν”.

Και συνέχισε μιλώντας στο MaxBet sport: “Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου σε ένα μεγάλο κλαμπ. Στο κλαμπ που υποστηρίζω. Θα είναι για μισή σεζόν; Δεν ξέρω, θα δούμε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Αστέρα στον αγώνα για τον τίτλο και να επιστρέψω στην κορυφή».

Advertisement