25.1
21:19

Μαρινάκης για Σωκράτη: «Πληρώσαμε κάτι παραπάνω για την αξία ενός παίκτη που πρέπει να σέβονται όλοι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν παρών στην υπογραφή του συμβολαίου του Παπασταθόπουλου και μίλησε για τον έμπειρο σέντερ μπακ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο MEGA στο περιθώριο των υπογραφών του Σωκράτη επισήμανε για:

Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό: Τον Σωκράτη τον είχα γνωρίσει 3 χρόνια στο Λονδίνο. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολυτέλεια να έχουμε παίκτες με τόσο μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Μας έχει τιμήσει ως χώρα. Εμείς κάθε μέρα ‘χτίζουμε’. Από τη στιγμή που έχουμε διαφορά μεγάλη με τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε σε προσωπικότητες και παίκτες όπως ο Σωκράτης.

Βλέπουμε την πορεία στην Ευρώπη και το μέλλον και θέλουμε και τα επόμενα χρόνια να είναι δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες. Είναι μία εύκολη απόφαση να πληρώσεις και κάτι παραπάνω για να επιβραβεύσεις την αξία του κάθε παίκτη και ενός τέτοιου παίκτη. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και παίκτες που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε.

Τις συνθήκες που βρήκε ο Σωκράτης και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν: Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους. Όμως ο παίκτης έρχεται και βλέπει τις εγκαταστάσεις και τους συμπαίκτες του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.

Advertisement