25.1
14:08

Δημητρούλιας: «Δυο τελικοί με την CSM Βουκουρεστίου, ματς χωρίς αύριο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε για τα δυο ματς με την CSM Βουκουρεστίου, τονίζοντας πως είναι δυο τελικοί και παιχνίδια δίχως αύριο.

Η ΑΕΚ έχει μπει στη τελική ευθεία, για τα ματς με την CSM Βουκουρεστίου, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να μιλάει στο OVER FM, για την προετοιμασία της ομάδας του, για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, τονίζοντας ότι πρόκειται για δυο τελικούς και είναι παιχνίδια χωρίς αύριο.

Αναλυτικά όσα είπε στο OVER FM 104,9 ο Δημήτρης Δημητρούλιας:

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την CSM Βουκουρεστίου είπε: «Σίγουρα αυτά τα δύο ματς τα βλέπουμε σαν παιχνίδια χωρίς αύριο και τα αντιμετωπίζουμε σαν δύο τελικούς. Δεν μπορώ να πω με ασφάλεια ότι οι Ρουμάνοι έχουν την πιο δύσκολη ομάδα του τουρνουά, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μέσα στις τρεις δυσκολότερες. Προσπαθούμε όλο αυτό το διάστημα να διανύσουμε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία των δύο αγώνων. Ήδη έχουμε μπει σε ένα διαφορετικό κλίμα και έχουμε μία καλή εικόνα για τον αντίπαλο μας. Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε μία εξειδικευμένη προπόνηση όσον αφορά στην αναμέτρηση. Μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο διότι τα παιδιά είναι πολύ ώριμα και πιστεύω ότι θα έχουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Για το πρωτάθλημα τόνισε: «Για το πρωτάθλημα δεν χωράει αμφιβολία ότι είμαστε το φαβορί, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με το ίδιο στυλ όπως πέρσι και τώρα εμείς περιμένουμε να δούμε την εικόνα του Ολυμπιακού. Σίγουρα η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει ως στόχο και την Ευρώπη. Γι’ αυτό τις προηγούμενες μέρες τόνισα στους παίκτες μου ότι πρέπει να τα δούμε αυτά τα δύο παιχνίδια ως τελικούς. Κυρίως για το καλό αυτής της ομάδας και την καριέρα των αθλητών. Φυσικά, έχει τεράστια σημασία να περάσουμε στην επόμενη φάση για να αποδώσουμε όλη την δουλεία που κάναμε».

Advertisement