24.1
09:35

«Στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν ο Λιβάγια»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Μάρκο Λιβάγια, αναφέρει δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, τονίζοντας ότι τον έχει στη λίστα της ως δεύτερη επιλογή για να τον αποκτήσει από… τώρα.

Το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις μαζί του, για την ανανέωση του συμβολαίου του, περιμένοντας όπως διαβάσατε και χθες στο AEK1924.gr, μια τελική απάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Όμως, φαίνεται ότι σε… επίπεδο δημοσιευμάτων, συνεχίζει να παίζει ψηλά το όνομα του Κροάτη επιθετικού, μπαίνοντας αυτή την φορά σε ρεπορτάζ που αφορά την Σεντ Ετιέν.

Ένα γαλλικό δημοσίευμα μιας ιστοσελίδας, αναφέρει ότι ο Λιβάγια βρίσκεται ως δεύτερη επιλογή στη λίστα των “Στεφάνουα” και δεν αποκλείεται αν δεν προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του Μουσταφά Μοχάμεντ απ’ την Ζαμάλεκ, τότε να χτυπήσουν την πόρτα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hommedumatch» η Σεντ Ετιέν, δεν κοιτάει τον Λιβάγια για το καλοκαίρι και τον θέλει άμεσα διαθέσιμο να τον ντύσει στα πράσινα, γι’ αυτό και θεωρεί ότι ένα πόσο 4 εκατομμυρίων ευρώ είναι αρκετό για να δεχτεί η ΑΕΚ και να πει “ναι” στην παραχώρηση του.

Αν όμως, σε μια τέτοια περίπτωση η Ένωση αρνηθεί την πρόταση, τότε η ομάδα της Ligue 1, θα περιμένει το καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος ο Λιβάγια και να τον κάνει δικό της, χωρίς να χρειαστεί να δώσει λεφτά στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Μάρκο Λιβάγια δεν είναι καινούργιο, καθώς και στο παρελθόν είχε βρεθεί σε λίστα της, ψάχνοντας μάλιστα προϋποθέσεις για να τον αποκτήσει, που τελικά δεν ευδοκίμησαν σε επίσημη πρόταση προς την Ένωση.

Advertisement